3FM nieuws
AVROTROSKRO-NCRV

3FM stuurt Prins S. en De Geit naar Sziget

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM stuurt Prins S. en De Geit naar Sziget

Vanochtend kwamen de mannen van Prins S. en De Geit langs bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow om hun nieuwe track 'De Duck' te spelen in de 3FM Live Box. Vooraf aan het optreden werd de Haagse groep compleet verrast met het geweldige nieuws dat 3FM hen naar Sziget stuurt!

Spelen op Sziget

Heugelijk nieuws voor Prins S. en De Geit vandaag! 3FM mag elk jaar een toffe act naar Sziget in Budapest sturen. Dit jaar zijn Prins S. en De Geit de gelukkigen. Nietsvermoedend kwamen ze vanochtend vroeg langs bij 3FM en vertelden enthousiast over Pinkpop, waar de band binnenkort mag optreden. Ze mogen dus nóg een festival toevoegen aan hun agenda en reizen 10 augustus af naar Hongarije. Wijnand vertelde Prins S. en De Geit dit fantastische nieuws. "Wat sick! Allemaal hoogtepunten."

Check het moment hieronder!

3FM Talent

De Haagse band met frontman Scott Beekhuizen (Prins S.), Marne Miesen op de gitaar en Daniel Ortgiess op de synths, maakt een mix van experimentele Nederlandstalige pop, hiphop en elektronische muziek. Prins S. en De Geit brak door in 2022 en werd datzelfde jaar nog benoemd tot 3FM Talent. Afgelopen maart wonnen ze de 3FM Award voor Beste Indie Act, waar ze hun track 'De Duck' voor het eerst live speelden.

Nu is 'ie dan écht uit en ook in de in de 3FM Live Box klinkt 'De Duck' fantastisch. Bekijk 'm hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie