3FM nieuws

Leer 3FM Talent Prins S. en De Geit kennen in 'De 3'

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Leer 3FM Talent Prins S. en De Geit kennen in 'De 3'

Deze week maakte 3FM-dj Eva Koreman bekend dat het Haagse trio Prins S. en De Geit 3FM Talent is geworden. In de rubriek 'De 3' beantwoorden de bandleden persoonlijke vragen en leer je ze beter kennen. Van de 3 leukste ervaringen met fans tot de 3 redenen hoe de naam van de band is ontstaan: Deze zaken wist jij nog niet van Prins S. en De Geit.

'De 3' met de Prins S. en De Geit

Om de band nog beter te leren kennen beantwoorden ze vijf persoonlijke vragen in de vorm van een top 3. Op de vraag wat de de 3 leukste ervaringen zijn geweest met fans vertelt Scott: "Toen Marne in het ziekhuis lag hadden we een show, daar waren fans die bordjes omhoog hielden met 'Beterschap Marne', dat was echt heel tof." Vervolgens begint Scott aan het volgende hoogtepunt, Scott: "Laatst bij een show gingen mensen boterhammen naar ons gooien." Daniel vult hem aan en vertelt: "We zingen in één van onze teksten 'Geef me brood', dus dat werd letterlijk gedaan."

Verder vertelt de band waarom ze de naam Prins S. en De Geit hebben gekozen, Marne wijst naar Scott en zegt: "Nou dit is Prins S..." Vervolgens vertellen de mannen dat ze zich op goeie dagen identificeren met een geit, Scott: "grappig, lief en vrolijk. Het klinkt ook nog eens lekker Prins S. en De Geit."

Samenwerkingen

Ook vertellen de bandleden met wie ze graag nog een samenwerking aan willen gaan in de toekomst. De mannen uit Den Haag schreeuwen tegelijk dezelfde artiest: "Stromae!" Verder gaat Daniel voor Liam Howlett van de band The Prodigy en Scott voor de Nederlandse artiest Spinvis. Scott: "Als je dit ziet, slide in onze dm voor een samenwerking."

Check hier de hele video van 'De Drie':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Talent

Je hoort Prinses S. en De Geit vanaf vandaag extra vaak op 3FM. Hiermee treden ze in de voetsporen van andere 3FM Talents zoals MEAU, Froukje en Goldband. Kan je geen genoeg krijgen van talent van eigen bodem? Luister dan naar de 3FM Talent playlist op Spotify.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie