3FM nieuws
AVROTROSKRO-NCRV

3FM Talent Prins S. en De Geit knalt het dak eraf met 'Gastenlijst'

foto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent Prins S. en De Geit knalt het dak eraf met 'Gastenlijst'

Nog twee dagen en dan zet 3FM Talent Prins S. en De Geit de boel op stelten op Eurosonic Noorderslag 2023. "We gaan het dak eraf knallen", blikt Scott Beekhuizen vooruit op hun optreden. Maar eerst kwamen de vrienden van Rob & Wijnand en de Ochtendshow nog even langs in de 3FM Live Box om een feestje te bouwen met hun single 'Gastenlijst'.

3FM Talent

De mannen van Prins S. en De Geit staan zeker op de gastenlijst voor Eurosonic Noorderslag 2023, waar ze zaterdag gaan laten zien wat hun 3FM Talent maakt. Eurosonic Noorderslag is hét ontdekkingsfestivals voor het nieuw muzikaal talent, een plek waar o.a. wordt besloten wie er op welk festival gaat spelen komende zomer.

Gitarist Marne weer terug

Bijzonder fijn is dat gitarist Marne er ook bij is. Hij kreeg bijna een jaar geleden een hersenbloeding en het was de vraag of hij het zou redden. Na een half jaar uit de running te zijn geweest door een pittige revalidatie, primeurt de gitarist in de 3FM Live Box door voor de eerste keer weer staand gitaar te spelen.

'Gastenlijst'

Prins S. en De Geit spelen hun single 'Gastenlijst'. "Het gaat over de gastenlijst en alle perikelen en paniekerige gevoelens om er op te komen. Zweten, trillen, hartkloppingen en een goeie dosis onzekerheid", aldus Scott over het nummer. Check het optreden in de 3FM Live Box hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live zien

Waar Prins S. en De Geit langskomt, staat de boel gegarandeerd op zijn kop. Met hun bizarre danspasjes en heerlijke poëtische teksten maken ze van elk optreden gegarandeerd in feestje. De touragenda voor 2023 puilt al uit met optredens. Te beginnen zaterdag bij Noorderslag en een clubtour met als hoogtepunt een show in Paradiso op 6 april.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Muziek Van 2023

De hele maand januari staat 3FM in het teken van De Muziek Van 2023. Verwacht heel veel live muziek op de radio, meer nieuw talent op de playlist en de 3FM-dj's gaan je hier allemaal kennis mee laten maken. Daarnaast zijn 3FM en 3voor12 traditiegetrouw ook weer te vinden op ESNS (Eurosonic Noorderslag) in Groningen, het grootste showcase festival van Europa en wordt eind deze maand De Muziek Van 2023 bepaald. Een lijst met 10 Nederlandse talenten die in 2023 het verschil gaan maken, zowel in releases als live.

Ster advertentie
Ster advertentie