3FM Talent

Prins S. en De Geit is 3FM Talent

foto: SOGOshow
  1. Nieuwschevron right
  2. Prins S. en De Geit is 3FM Talent

Het Haagse trio Prins S. en De Geit is uitgeroepen tot het laatste 3FM Talent van 2022. Dat heeft 3FM-dj Eva Koreman zojuist bekendgemaakt tijdens de Stemweek van de 3voor12 Song van het Jaar in 3voor12 Radio.

Prins S. en De Geit

Waar Prins S. en De Geit langskomt, staat de boel gegarandeerd op zijn kop. Met hun bizarre danspasjes en heerlijke poëtische teksten braken ze in 2022 door met een aantal grote shows en festivals zoals Lowlands, Dauwpop, Appelpop en Into The Woods. Op vrijdag 2 december zijn ze de afsluitende act tijdens het 3voor12 Song van het Jaar Festival in de Maassilo in Rotterdam. En het houdt niet op: de touragenda voor 2023 puilt al uit met optredens. Te beginnen bij Noorderslag en een show in Paradiso op 6 april.

De Haagse band met frontman Scott Beekhuizen (Prins S.), Marne Miesen op de gitaar en Daniel Ortgiess op de synths, maakt een mix van experimentele Nederlandstalige pop, hiphop en elektronische muziek. Op vrijdag 25 november brengen ze hun langverwachte debuutalbum uit. Check hieronder een throwback naar de 3FM Live Box waar ze een unieke cover van festivalknaller 'God Is A DJ' van Faithless speelden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onze eigen ochtendshow-dj’s Rob Janssen en Wijnand Speelman zijn fans van het eerste uur.

Quote

Als je de naam hoort denk je: dat moet gekkigheid zijn. Als je de muziek beluistert, of nog beter: live ziet, snap je dat het dat allesbehalve is. Prins S. en De Geit maakt hypnotiserende, soms dromerige muziek die je meevoert door het creatieve brein van Scott en zijn maten. Kei blij dat ze nu 3FM Talent zijn, ik kan niet wachten om heel Nederland hieraan bloot te stellen.

3FM-dj Rob Janssen

3FM Talent

Je hoort Prinses S. en De Geit vanaf vandaag extra vaak op 3FM. Hiermee treden ze in de voetsporen van andere 3FM Talents zoals MEAU, Froukje en Goldband. Kan je geen genoeg krijgen van talent van eigen bodem? Luister dan naar de 3FM Talent playlist op Spotify.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie