STER Advertentie

Armin van Buuren en Stadsgehoorzaal halen 41.622,93 Euro op

Zaterdag 24 december 2011 - 16:27 uur

Armin van Buuren, Leienaar in hart en nieren, gaf een concert in de Stadsgehoorzaal. Opbrengst- hopsatee- naar 3FM Serious Request.

Armin van Buuren staat makkelijk 5 keer per week voor duizenden uitzinnige mensen over de hele wereld. Maar speciaal voor 3FM Serious Request draaide hij in de Stadsgehoorzaal in Leiden.

Dikke cheque

Een prachtige locatie natuurlijk, geknipt voor een geweldige set. Armin kwam samen met Bart van Mossel van de Stadsgehoorzaal op de slotdag het Glazen Huis en overhandigde de imponerende cheque van 41.622,93 Euro. Dit is de opbrengst van het optreden, de collectes, de veiling en andere initiatieven die vrijwilligers van de Stadsgehoorzaal allemaal belangeloos hebben opgezet. 

Jochem Meyer

Armin en de DJ's spraken nog even over die andere Leidenaar, die zich altijd zo inzet voor de stad en nu ook voor 3FM Serious Request, Jochem Meyer. Helaas is hij ziek en moet hij herstellen en kan hij er niet ij zijn, maar in de harten van Armin, Coen, Gerard en Timur is hij er zeker wel bij.

Eindshow

En toen werd Armin snel weer het huis uit getrapt richting de Lammermarkt, want hij draait een waanzinnige set op de eindshow, als de DJ's het Huis uitkomen.

>> meer over de eindshow 

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement