3FM Serious Request

Wie heeft er schimmel in zijn bed?! Rob Geus inspecteert het Glazen Huis

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Wie heeft er schimmel in zijn bed?! Rob Geus inspecteert het Glazen Huis

Houden ze het een beetje schoon in dat Glazen Huis in Nijmegen? De kamers van de 3FM-dj's werden door niemand minder dan Rob Geus gecontroleerd, dé hygiëne-expert himself. Kan jouw bedrijfskeuken ook wel zo'n controle gebruiken? Bied dan mee op de veiling voor 3FM Serious Request.

Geen vuiltje is veilig voor Rob Geus. Wie heeft er bloed in zijn bed en van wie zijn de schimmels? Bekijk het in deze video.

Ik wil ook een schone bedrijfskeuken!

Alle cleanfreaks opgelet! Met Rob Geus kun je er achterkomen of de keuken van jouw bedrijfsrestaurant of horecazaak wel écht schoon is. Bied dus snel mee.

Onze keuken moet schoon!

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie