3FM Serious Request

Feestalarm! Kraantje Pappie zet de Studentenavond met een knal in

foto: Jessie Kampfoto: Jessie Kamp
  1. Nieuwschevron right
  2. Feestalarm! Kraantje Pappie zet de Studentenavond met een knal in

Een gouden plaat, een kneiterharde show en een cover van 'Engelbewaarder', live op de Grote Markt van Nijmegen. Het optreden van Kraantje Pappie is er één voor de boeken!

Allesbehalve traag

Er waren geen ruggengraten te bespeuren in de buurt van Nijmegen en omstreken. Het overvolle plein danste samen de regen weg. Het ging allesbehalve traag. Kraantje Pappie speelde heel de Grote Markt plat op de manier zoals alleen de Kraan dat kan. Iedereen zat gezellig op elkaars nek te viben. En net voor Kraantje Pappie z'n cover van 'Engelbewaarder' inzette, gaf hij toe: "Groningen is mijn thuis, maar er is één stad die me nooit teleurstelt en dat is Nijmegen." Bekijk het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kom gezellig naar het Glazen Huis voor een concertje. Check de volledige line-up hier.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie