HUMAN

Marvin is niet op feestjes maar wel in Club Hub

  1. Nieuwschevron right
  2. Marvin is niet op feestjes maar wel in Club Hub

Een lekkere mix van Nederlandse R&B en gitaar deze week in de Tussenuur Jam, ons open podium bij Club Hub. De goedlachse Marvin Bergh zong zijn nummer 'Niet op feestjes'.

Hij geeft eerlijk toe dat hij het optreden in Club Hub eigenlijk heel eng vond. "Ik kan niet zo goed omgaan met zenuwen en voor mijn gevoel ging het heel slecht. Maar toen ik het terugkeek vond ik het er juist heel vet uitzien."

Geen tijd voor feestjes

Samen met DJ MDLC deed Marvin het nummer 'Niet op feestjes', waarin hij laat horen hoe serieus hij bezig is met zijn toekomst . "Toen ik dit nummer schreef was ik heel druk met muziek en had ik weinig tijd voor andere dingen, bijvoorbeeld voor feestjes. Ik was alleen maar bezig met muziek."

Want muziek is het helemaal voor Marvin. Nu staat hij nog voor de klas, maar hij hoopt ooit dat ene nummer te maken dat hem verder kan brengen. "Ik wil geld verdienen met mijn muziek. En als dat niet lukt als artiest, dan hoop ik dat dat lukt als producer of songwriter. Nummers voor anderen maken vind ik namelijk ook te gek."

(Marvin & DJ MDLC)

Onzekere toekomst

Dit jaar bracht hij zijn EP Welterusten uit. Marvin vond het best eng om deze met iedereen te delen: "Deze nummers zijn veel persoonlijker dan hoe ik ze normaal maak. Ik vind het eng om over de toekomst na te denken, omdat een toekomst als muzikant niet zeker is. Daar gaan de nummers over."

Want normaal gesproken haalt hij inspiratie uit hele andere dingen. "ik haal veel inspiratie uit meisjes. Ik schrijf bijvoorbeeld over relaties die goed of fout gaan."

Check hier de Tussenuur Jam van Marvin en check hier alle Jam.

Ster advertentie
Ster advertentie