HUMAN

Panel bakt niks van koken en wassen

  1. Nieuwschevron right
  2. Panel bakt niks van koken en wassen

Over niet te lange tijd verruilt ons panel de school- voor collegebanken en zal een aantal van hen op zichzelf wonen. Maar zijn ze al een beetje zelfstandig, vinden ze? Zouden ze het een aantal weken zonder hun ouders volhouden thuis? En, de hamvraag: weten ze hoe de wasmachine werkt?

Ole, een van onze oudste panelleden met zijn achttien jaar, heeft ook wel eens pasta Bolognese gemaakt voor zichzelf, toen zijn ouders onverhoopt er niet waren en hij voor zichzelf moest zorgen.

Appeltje-eitje, toch?! Pasta in de pan, saus in de magnetron en klaar is Ole. Zo gezegd, zo gedaan en na tien minuten at hij knoeperd harde pasta met kouwe saus.

Zelfstandigheid troef

En hoe Ole de blauwwitte trui die we hem aanreikten zou wassen? Gewoon, door 'm in de wasmand te gooien en net zo lang te wachten totdat-ie op een stapel in zijn kamer zou liggen.

Ja, Ole vindt zichzelf best een beetje verwend, daar durft hij heus wel voor uit te komen. En hoe is het eigenlijk gesteld met de zelfstandigheid van de rest van het panel van Tussenuur? Zijn ze er een beetje klaar voor om binnenkort op zichzelf te gaan wonen? En zijn ze al onafhankelijk van hun ouders?

Kijk (en huiver):

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie