HUMAN

Wanneer voel jij je schuldig over eten?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wanneer voel jij je schuldig over eten?

Niet veel mensen zullen 'nee' zeggen tegen een superfit en strak lichaam. Met van die sixpacks die je dagelijks in je Insta-timeline ziet. Maar om daarom een schaaltje komkommers te kiezen in plaats van een schaaltje chips, dat is nog maar zeer de vraag bij het panel van Tussenuur. "Wat erin gaat, komt er toch weer uit."

Wat neem jij bij de borrel? Gluten- en suikervrije, e-nummer- en zoutloze veganistische quinoa rijstwafels? Of slay jij die zak paprikachips? Hoe je het wendt of keert, al dan niet gezond en bewust eten is een belangrijk thema vandaag de dag.

En dan kun je er donder op zeggen dat we onze tieners van het Tussenuurpanel voor het blok zetten. We gaven ze een bakje chips en een bakje komkommer en stelden de vraag: Waarvoor zou jij nu kiezen?


('Chips of komkommer, chips of komkommer, moeluk moeluk')

Fitgirls juist demotiverend

Met uitzondering van de leergierige Adnan, die social media sowieso tijdverspilling vindt, volgen alle panelleden wel een of meerdere fitgirls en/of fitboys op Instagram.

En waar je hoopt dat de posts van die ultrafitte mensen je motiveren om ook van de bank te komen en iets met sport te doen, trekken de meeste panelleden gewoon nog een zak chips open en scrollen verder. Hoe schuldig ze zich hierover voelen, zie je in ons kersverse panelfilmpje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie