HUMAN

Mogen ouders jouw Insta zien?

  1. Nieuwschevron right
  2. Mogen ouders jouw Insta zien?

Je kunt nog zo braaf zijn thuis en alles volgens de regels doen, maar één lastig uit te leggen foto op je Insta and the sh*t hits the fan. Tenminste, als je je ouders en familie toelaat op je account. Heb jij iets te verbergen?

Ken je het begrip 'publiek geheim'? Dat iets eigenlijk een geheim is, maar wat in werkelijkheid iedereen al weet maar er gewoon niet over spreekt. Nou dat idee dus. Dat er een belachelijk confronterende foto van jou op Insta staat - met drank, sigaret, zoenend, in de modder, whatever - maar omdat ze niet op Insta zitten, je ouders van niks weten.

Heb je van dit soort publieke geheimen? Of heb je er totaal geen problemen mee dat je ouders meekijken op Insta en daardoor zien wat je zoal uitspookt zonder hen.

Ander verhaal

Als je gewoon al lezend en in je hoofd antwoord kunt geven op bovenstaande vraag, dan is er niet zoveel aan de hand. Maar als je zoals ons panel voor een camera antwoord moet geven, dan is het een ander verhaal.

De worsteling die dat zich met meebrengt wordt dan ook heel duidelijk in ons nieuwe panelfilmpje (doe 'ns liken en subscriben). Wanneer Pim in geuren en kleuren vertelt hoe hij zichzelf heeft geblokkeerd op de telefoon van zijn ouders, beseft hij onmiddellijk dat zijn ouders deze video ook gaan zien. Hetzelfde geldt voor Ole, die pocht over de sterke drank die hij wel eens drinkt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie