HUMAN

Milan (22) organiseert dragshow voor 3FM Serious Request: "Niemand verdient de jeugd die ik heb gehad"

foto: Suzanne Wittemanfoto: Suzanne Witteman
  1. Nieuwschevron right
  2. Milan (22) organiseert dragshow voor 3FM Serious Request: "Niemand verdient de jeugd die ik heb gehad"

Tijdens 3FM Serious Request komt heel Nederland in actie om geld in te zamelen voor Het Vergeten Kind. Milan (22) weet hoe het is om op te groeien in een onveilige thuissituatie. Daarom organiseert hij op 26 november een dragshow in Rotterdam.

Milan (22) heeft een onrustige jeugd gehad met veel verschillende hulpverleners. Als kind was hij mantelzorger van zijn moeder en met zijn vader had hij geen goede band. "Het was een moeilijke periode. Ik kon geen kind zijn," zegt Milan.

Milan was achttien toen hij in aanmerking kwam met Het Vergeten Kind. "Door Het Vergeten Kind heb ik veel nare gebeurtenissen uit mijn jeugd kunnen verwerken. Ik kan nu meer mezelf zijn omdat ik mijn verleden een plek heb kunnen geven," vertelt Milan aan 3FM HUMAN.

Bekijk de video hier 👇

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dragshow

Voor 3FM Serious Request organiseert Milan op 26 november een dragshow in gay- & dragcafé Bonaparte in Rotterdam. De volledige opbrengst van dit evenement gaat naar Het Vergeten Kind.

Wil jij de actie van Milan steunen?

Klik dan hier

Luister het interview van 3FM-dj Andres met Milan hier 👇

Andres belt Milan

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou en heel Nederland geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december draaien 3FM-dj’s 24 uur per dag verzoekplaten voor geld vanuit het Glazen Huis in Amersfoort. Dit zodat Het Vergeten Kind hun belangrijke werk nog beter kan doen en licht kan brengen in het leven van 100.000 vergeten kinderen.

Ster advertentie
Ster advertentie