3FM Serious Request

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request 2022

foto: Marie Wanders
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request 2022

3FM-dj's Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen laten zich de week voor kerst opsluiten in het Glazen Huis. Dit werd zojuist bekend gemaakt in Rob & Wijnand en de Ochtendshow op 3FM. Het drietal maakt 18 t/m 24 december vanuit De Nieuwe Stad in Amersfoort 24 uur lang live radio en content met maar één doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor Het Vergeten Kind.

Kom in actie Doneer direct Vraag een plaat aan

3FM Serious Request

Traditiegetrouw voert 3FM in de week voor kerst actie voor het goede doel. Dit jaar voor het eerst voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Kijk hier voor meer informatie.

Naast Barend, Sophie en Rob is er tijdens de Glazen Huis-week ook een rol weggelegd voor de overige 3FM-dj's. Zij trekken het land in langs de acties die worden gevoerd en peilen de sfeer in Amersfoort rond het Glazen Huis.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Quote

In het Glazen Huis intrekken is een droom die uitkomt. Ik voel me enorm vereerd en heb er vooral ook erg veel zin in. Dat we in actie komen voor Het Vergeten Kind maakt het voor mij helemaal af!

Barend van Deelen, dj middagshow 3FM
Quote

In 2020 mocht ik al een keer in lockdown voor 3FM Serious Request; de mooiste radioweek van m'n leven! Ik kan niet wachten om dit jaar weer in actie te komen, hopelijk met jullie allemaal op een vol plein in Amersfoort voor een prachtige week.

Sophie Hijlkema, dj 3FM
Quote

Vorig jaar mochten we al even proeven aan dat warme Glazen Huis-gevoel met publiek in Amersfoort en dat smaakte naar meer. Ik kan niet wachten om er dit jaar weer een groot en bijzonder feest van te maken met hopelijk een mooi resultaat voor Het Vergeten Kind!

Rob Janssen, dj ochtendshow 3FM

Het Vergeten Kind

Traditiegetrouw voert 3FM in de week voor kerst actie voor het goede doel. Samen met Nederland zetten de dj’s zich dit jaar in voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land. Door hun onveilige thuissituatie voelen deze kinderen zich ongewenst, ongeliefd en eenzaam en lopen ze een verhoogd risico om op latere leeftijd op het criminele pad te raken of werkloos te worden. Het team van Het Vergeten Kind haalt kinderen uit hun negatieve leefklimaat en overlaadt ze tijdens speciaal georganiseerde activiteiten met positieve aandacht waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen en veerkrachtiger worden. Help mee een vergeten kind weer gewoon kind te laten zijn!

Kom in actie!

Wil jij je ook inzetten voor 3FM Serious Request? Dat kan natuurlijk! Hoe? Door bijvoorbeeld nu al in actie te komen, vanaf begin december je plaat aan te vragen of simpelweg een donatie te doen.

Ster advertentie
Ster advertentie