3FM nieuws

Leer de Glazen Huis-dj's beter kennen in 'De Drie'

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Leer de Glazen Huis-dj's beter kennen in 'De Drie'

Met een live bekendmaking op de radio werden Barend, Sophie & Rob onlangs gepresenteerd als de Glazen Huis-dj's van 3FM Serious Request 2022. In de rubriek 'De 3' heb je de afgelopen tijd nieuwe 3FM-dj's leren kennen, maar deze week zijn Barend, Sophie & Rob aan de beurt. Van welke de dj's hopen te ontvangen in het Glazen Huis tot de 3 zwaarste momenten die ze verwachten: check hier 'De Drie' met Barend, Sophie & Rob.

'De 3' met de Glazen Huis dj's

Op de vraag welke artiesten je graag in het Glazen Huis wil ontvangen antwoordt Sophie gelijk: "MEAU, Froukje en S10! Ik hoop dat ze dan ook een liedje met z'n drieën gaan doen, als een soort van girlband." Rob was duidelijk en gaf als enige voorbeeld megaster Ed Sheeran, verder zou Barend graag Kevin en Antoon zien. Barend voegt daar nog aan toe: "En iets hardstyle-achtigs voor 's nachts."

'De 3' met de Glazen Huis dj's

Barend, Sophie & Rob kregen ook de vraag wat hun beste herinnering is aan het Glazen Huis. Barend gaf aan dat hij het moment met Tom Odell die Enschede afsloot in 2012 hem het meest was bijgebleven. Sophie gaf als voorbeeld het moment van Tijn in 2016, een ongeneselijk zieke jongen die om geld op te halen voor 3FM Serious Request de nagels ging lakken van verschillende mensen. Rob: "Prachtig! Ook zal ik nooit meer Lot vergeten, die ging elke dj in het Glazen Huis destijds wakker maken."

Verder krijgen de dj's de vraag: Wat zijn de 3 zwaarste momenten die je verwacht. Rob: "De herrie die wordt gemaakt." Barend benoemt eigenlijk alle dingen van het Glazen Huis: "Het opsluiten, het daar zijn en natuurlijk naar buiten gaan."

Check hier 'De Drie':

Het Vergeten Kind

Traditiegetrouw voert 3FM in de week voor kerst actie voor het goede doel. Samen met Nederland zetten de dj’s zich dit jaar in voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land. Door hun onveilige thuissituatie voelen deze kinderen zich ongewenst, ongeliefd en eenzaam en lopen ze een verhoogd risico om op latere leeftijd op het criminele pad te raken of werkloos te worden. Het team van Het Vergeten Kind haalt kinderen uit hun negatieve leefklimaat en overlaadt ze tijdens speciaal georganiseerde activiteiten met positieve aandacht waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen en veerkrachtiger worden. Help mee een vergeten kind weer gewoon kind te laten zijn!

Kom in actie!

Wil jij je ook inzetten voor 3FM Serious Request? Dat kan natuurlijk! Hoe? Door bijvoorbeeld nu al in actie te komen, vanaf begin december je plaat aan te vragen of simpelweg een donatie te doen.

Ster advertentie
Ster advertentie