Naar homepage
rotterdam

benefietshow het vergeten kind DRAGSHOW

Streefbedrag
€ 1.000,00
caret down

€ 101,00

Benefietshow Het Vergeten Kind: drag extravaganza!

Hier kan je jouw tickets kopen voordat het te laat is!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100087451190918

Op 26 november vindt er een grootse benefietshow plaats ten behoeve van Stichting Het Vergeten Kind in Gay- en Dragcafé Bonaparte in Rotterdam. Het belooft een spectaculaire showavond te worden met maar liefst 10 verschillende Dragqueens!

De volledige opbrengst van dit evenement komt ten goede van Het Vergeten Kind. We zamelen in door middel van kaartverkoop (€15,-), vrije donaties en de verkoop van onder andere foto’s met onze prachtige performers!

Om dit mogelijk te maken, werken we niet met een ticketservice, maar houden de kaartverkoop in eigen beheer. Dit betekend dat je ons via deze pagina een berichtje kunt sturen met het aantal tickets dat je wil. Vervolgens ontvang je een betaalverzoek en na betaling zetten we je naam op de gastenlijst.

De betalingen lopen via initiatiefnemer Mizz Ella Grace (Milan van Zachten)

Wat: Benefietshow Het Vergeten Kind: Drag Extravaganza!

Waar: Gay- en Dragcafé Bonaparte, Rotterdam

Wanneer: Zaterdag 26 november 2022

Tijden: Inloop vanaf 18:00, de show start om 19:00 en duurt tot ongeveer 22:00

Tickets: Kaarten zijn €15,- en te bestellen via privé bericht

Voor, tijdens en na de showavond zijn vrije donaties van harte welkom! Deze kunt u gemakkelijk doen via het open betaalverzoek op deze pagina. We blijven inzamelen tot en met 20 december. In een van de dagen erna zullen we het Glazen Huis van 3FM bezoeken, om in full drag het opgehaalde bedrag te doneren.

In de aanloop naar de showavond maken we de deelnemende Queens bekend.

Stuur ons bij vragen gerust een bericht!

Waarom Stichting Het Vergeten Kind? Initiatiefnemer Mizz Ella Grace vertelt:

“Iedereen heeft zijn eigen rugzakje. Net als ik, ik heb geen fijne jeugd gehad en kon geen kind zijn. Op mijn 17e ben ik uit huis geplaatst en ben ik begeleid gaan wonen. Het wonen was geen pretje voor me omdat ik ook nog worstelde met mijn eigen problemen. Op mijn achttiende kwam ik door begeleiding bij Stichting Het Vergeten Kind terecht om mijn stem te laten horen. Op mijn tweeëntwintigste heb ik aangegeven dat ik er mee stop vanwege mijn werk, drag en fotografie. Het werd me te veel. Ik heb in deze vier jaar mooie dingen mogen meemaken. Bijvoorbeeld in een kookboek staan, met drie kerst campagnes meegedaan en veel geld mogen inzamelen met een golfkampioenschap.”

Nu zag deze Queen dat 3FM met het Glazen Huis geld gaat inzamelen voor Stichting Het Vergeten Kind, waardoor zij dacht nu ga ik ook weer helpen. Ze kwam meteen op het idee om een dragshow te organiseren en zo gezegd, zo gedaan

Sponsoren

Bram

|

€ 1,00

Geen bericht ingevuld.

Bernadet

|

€ 40,00

Heel veel succes en veel plezier Milan, hier op kantoor bij Het Vergeten Kind hoor ik alleen maar positieve verhalen over je!

Iris Lamers

|

€ 5,00

Geen bericht ingevuld.

Judith

|

€ 25,00

Super, Milan! You go Queen!

Steun deze actie!

Marloes

|

€ 5,00

Succes met je actie, je bent een topper!!!

Lisette

|

€ 25,00

Superleuke actie. Omdat ik die dag niet kan een donatie ipv een kaartje. Zet ‘m op, Mizz Ella Grace! X