Meer NPO
STER Advertentie

WOO HAH! is al druk bezig met de headliner van 2020

WOO HAH! is al druk bezig met de headliner van 2020
Emma Pot

Woensdag 24 juli 2019 - 13:54 uur

WOO HAH! Zit er pas net op, maar nu al wordt druk onderhandeld over volgend jaar. Het eerste bod voor één van de headliners is zelfs al geplaatst. 3voor12-redacteur Timo Pisart spreekt met Ruud Lemmen, de organisator van het festival, die alles vertelt over het organiseren van zo'n groot evenement.

Ja, nee, ja, Skepta

Skepta kwam wel, en toen niet en toen toch wel. "We hadden hem op de vrijdag staan, maar door omstandigheden moest hij dat afzeggen. Zijn album kwam eraan, dus we wilden hem écht graag hebben. Door een geluk bij een ongeluk (Pusha T had een optreden in Amerika, dus werd verplaatst) kwam er een prominente plek vrij op zondag. Skepta kon die plek invullen en dat wilde hij ook heel graag. Eindstand: hij was er gewoon en dat is supervet," aldus Ruud.

Benieuwd waarom het nét niet was gelukt om Cardi B te boeken dit jaar? Kijk dan zeker even het interview terug. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Festival Top 999

Je hoort in de 3FM Festival Top 999 niet alleen de classics, meezingers en anthems van way back, maar ook tracks en artiesten die je juist in de toekomst wilt zien op festivals. Misschien lukt het je in 2019 al, misschien niet. Maar wat vaststaat is dat de 3FM Festival Top 999 weer vol zal staan met héle lekkere muziek. De lijst wordt dit jaar van 24 tot 30 augustus uitgezonden (tussen 09:00 en 21:00 uur). 

Kijk live naar 3FM