3FM nieuws

Goldband kondigt Ziggo Dome-show op 8 en 9 november aan

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Goldband kondigt Ziggo Dome-show op 8 en 9 november aan

Zojuist heeft Goldband aangekondigd dat ze in het najaar in de Ziggo Dome staan. Na hun driedubbele daverende succes in de AFAS Live vorig jaar doen Boaz, Milo en Karel er een schepje bovenop. Het is de grootste eigen show van de Haagse formatie tot nu toe. Naast de Ziggo Dome op 8 en 9 november, doen ze ook het Sportpaleis aan op 6 december.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Festivalzomer

Goldband speelt deze festivalzomer alleen drie grote shows op Lowlands, Pukkelpop en Sziget. Wie zich zorgen maakte dat ze Goldband hierdoor dit jaar niet live konden zien, worden met deze Ziggo Dome-show in ieder geval gerustgesteld.

Afgelopen vrijdag bracht Goldband sinds lange tijd nieuwe muziek uit. De single 'You & Me' werd gelijk benoemd tot de 3FM Megahit van deze week, dat belooft dus direct veel goeds voor het nieuwe album én de aankomende shows.

Boaz vertelt telefonisch tegen 3fm-dj Wijnand Speelman: "'You & Me' gaat over alle situaties, waarbij je focust op alleen die ene persoon en jijzelf." Voor Boaz zou dat zomaar zijn pas geboren dochter Kees kunnen zijn!

8 en 9 november Ziggo Dome

Wie verzekerd wil zijn van een ticket, moet vrijdagochtend 10:00 even met grote koeienletters in de agenda zetten. Dan gaat namelijk de kaartverkoop van de show van start.

Ster advertentie
Ster advertentie