3FM nieuws
NTR

Goldband bij Vera On Track over hun concertreeks in AFAS Live

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Goldband bij Vera On Track over hun concertreeks in AFAS Live

Vorig weekend vulde Goldband drie avonden op rij de AFAS Live. Tijdens hun overwinningsreeks werd Amsterdam even Scheveningen. Met als klap op de vuurpijl een gouden en platina plaat voor hun single ‘Stiekem’ met Maan.

Na de eerste show plofte het Haagse trio nog op (en naast) de bank met 3FM-dj Vera Siemons. Ze spraken over hun obstakels, eerste radio-interview bij 3FM en samenwerking met Maan met een gouden en platina plaat als resultaat.

Tijdens het gesprek heerste er een ultieme ontlading bij het trio. De jongens bedanken Véras voor de videoclip. Maan en haar vriendinnen voor alles en ook 3FM-dj Vera zelf die Goldband vanaf het eerste moment op de radio draaide. "Dankjewel dat je de eerste, als enige, was die in ons geloofde. En dat we 'Mijn Stad' live mochten spelen toen", verkondigd de band dan ook geëmotioneerd tegen Vera.

Check het hele interview hier, want als je denkt dat je chaos hebt meegemaakt heb je een interview met deze drie nog niet gezien!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Deze zondag hoor je het volledige AFAS Live concert bij Vera On Track op 3FM. We blikken dan ook terug op het indrukwekkende parcours van Goldband. Ben je benieuwd wat iedereen ervan vond? Check dan de 3voor12 recensie of hoe het is om drie dagen achter elkaar naar de mannen te gaan in AFAS Live.

Ster advertentie
Ster advertentie