3FM nieuws

Goldband pakt nieuwe 3FM Megahit met ‘You & Me’

foto: Nick van Tiem, Suze Kuitfoto: Nick van Tiem, Suze Kuit
  1. Nieuwschevron right
  2. Goldband pakt nieuwe 3FM Megahit met ‘You & Me’

Het heeft even mogen duren, maar eindelijk brengt Goldband weer nieuwe muziek uit! Na een hoop getease is ‘You & Me’ overal te beluisteren én al helemaal extra vaak op 3FM deze week. ‘You & Me’ is namelijk de nieuwste 3FM Megahit!

Boaz, Milo en Karel worstelen er openlijk mee. Met het succes van Betaalbare Romantiek is het voor Goldband een flinke opgave om henzelf te overtreffen. En nu de groep geprogrammeerd staat als headliner op Lowlands en Pukkelpop, begint de tijd te dringen. Gelukkig is daar nu beuker van een plaat ‘You & Me’!

‘You & Me’

Vaste producer Wieger Hoogendorp is niet de enige producer rondom deze plaat, want ook de populaire dj Job Jobse lijkt betrokken te zijn bij de plaat. Jobse draaide in september al eens het toen nog onuitgebrachte nummer. Het duurt ook maar een paar seconden voordat de kick van ‘You & Me’ instart. Met een goede beat en veel geknepen synthesizers ligt het nummer in lijn met eerder werk, zoals ‘Dit Is Voor Jou’ en ‘Annemarie’.

‘You & Me’ is – los van het laatste nummer op de EP Van de Roulette naar de Doublet – het eerste liedje van Goldband met een Engelstalige titel. De naam van het nummer doet al vermoeden dat het gaat over een bijzonder iemand. En teksten als “Pak me vast en laat me niet meer los / Hou me dichtbij, je bent meedogenloos” en “Hoe je toen op bed lag, alles op z’n best was” bevestigen dit onderwerp.

3FM Megahit

3FM is al een lange tijd fan van de Haagse formatie. In 2020 werd de band uitgeroepen tot 3FM Talent en hebben sindsdien meerdere 3FM Megahits bij elkaar geschreven. Na ‘De Wereld’, ‘Rommel’ en ‘Stiekem’ is Goldband nu met ‘You & Me’ extra vaak te horen op 3FM!

Vanochtend schoof Boaz telefonisch aan om het te hebben over 'You & Me' en de geboorte van zijn dochtertje Kees. Boaz vertelt: "'You & Me' gaat over alle situaties, waarbij je focust op alleen die ene persoon en jijzelf." Voor Boaz zou dat zomaar zijn pas geboren baby kunnen zijn!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie