3FM nieuws

Solar 2024: bouw én host je eigen podium (met hulp van Jamie en Olivier)

foto: Solar Weekend - Max Kneefel
  1. Nieuwschevron right
  2. Solar 2024: bouw én host je eigen podium (met hulp van Jamie en Olivier)

Heb jij ooit op een festivalweide gestaan en gedacht: "Dit lijkt mij ook wel een keer vet om te organiseren!", dan ben je op het juiste adres. Want dit jaar hebben Jamie en Olivier in hun AvondVrijdagShow samen met Solar Festival een plekje voor jou en je vriendengroep gereserveerd op het festivalterrein.

De vriendengroep met het beste idee gaat samen met 3FM en Solar Festival een eigen podium bouwen, programmeren én hosten tijdens Solar 2024! Laat je creativiteit de vrije loop en stuur jouw beste idee in!

Aanmelden

Deelnemen is simpel: meld je vriendengroep aan via onderstaande formulier. Bedenk het thema, het muziekgenre en stel samen met Jamie en Olivier de perfecte line-up samen.


Hoe ziet een podium schets eruit?

Bekijk en download de afbeelding (onder het formulier). Knip, plak en schets je eigen ontwerp aan de hand van deze template en stuur ‘m mee met het formulier!

Voorbeeld podiumschets

foto: Solar Weekend | 3FM

Voorbeeld podiumschets

Solar 2024:

Het vierdaagse muziekfestival heeft een groot scala aan artiesten waar je blij van wordt. Er worden verschillende genres doorgepakt en ook nieuwe geïntroduceerd.

Op de mainstage van Solar bevinden zich de klassieke spelers zoals Chef’Special, Bizzey, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam en Boef. Maar Solar pakt sinds vorig jaar de techno koers door en komt met namen grote namen uit de techno scene zoals Oguz, Basswell, Alignment, de Rotterdamse Dyen, Fatima Haji en Anxhela.

House komt Solar ook niet te kort, want onder meer dj La Fuente en Benny Rodrigues draaien het dak eraf. En natuurlijk mogen de hiphop bazen van Nederland niet ontbreken, daarom zullen Adje, Poke, Jayh en Philou Louzolo flink de boel op stelten zetten. Kortom, met zo'n goeie line-up kun je niet langer wachten! Wil je de gehele line-up zien, neem dan even een kijkje in het programma van Solar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie