3FM nieuws

Solar kondigt volledige line-up aan met 100 namen

foto: Kim Balsterfoto: Kim Balster
  1. Nieuwschevron right
  2. Solar kondigt volledige line-up aan met 100 namen

Het muzikale programma van het Limburgse festival Solar 2024 is bekend! De podia zullen gevuld worden met artiesten als Chef’Special, Elmer, Prins S. en De Geit, Frenna, Basswell en Kris Kross Amsterdam. Roermond staat van 1 tot en met 4 augustus volledig in het teken van muziek. Ook kun je weer lekker vier dagen vertoeven als een kleine minivakantie op de Solar Camping. Check hier het programma.

Line-up

Het vierdaagse muziekfestival heeft een groot scala aan artiesten waar je blij van wordt. Er worden verschillende genres doorgepakt en ook nieuwe geïntroduceerd.

Op de mainstage van Solar bevinden zich de klassieke spelers zoals Chef’Special, Bizzey, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam en Boef. Maar Solar pakt sinds vorig jaar de techno koers door en komt met namen grote namen uit de techno scene zoals Oguz, Basswell, Alignment, de Rotterdamse Dyen, Fatima Haji en Anxhela.

House komt Solar ook niet te kort, want onder meer dj La Fuente en Benny Rodrigues draaien het dak eraf. En natuurlijk mogen de hiphop bazen van Nederland niet ontbreken, daarom zullen Adje, Poke, Jayh en Philou Louzolo flink de boel op stelten zetten. Kortom, met zo'n goeie line-up kun je niet langer wachten! Wil je de gehele line-up zien, neem dan even een kijkje in het programma van Solar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Opzoek naar een ticket voor Solar? Niet getreurd, die zijn er gewoon nog! Sterker nog je hebt tot en met zondag 31 maart 23:59 uur om jouw camping- of weekend tickets met €10 korting te scoren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie