3FM nieuws

‘Illusion’, de nieuwste single van Dua Lipa is de 3FM Megahit van deze week

foto: Getty Imagesfoto: Getty Images
  1. Nieuwschevron right
  2. ‘Illusion’, de nieuwste single van Dua Lipa is de 3FM Megahit van deze week

En daar is alweer de derde single van Dua Lipa haar nieuwste album! Met ‘Illusion’ is het echte aftellen naar het album Radical Optimism dan eindelijk begonnen. ‘Illusion’ is dan ook de nieuwste 3FM Megahit en dus deze week extra vaak te horen op de radio!

Beetje bij beetje brengt Dua Lipa de ontbrekende puzzelstukjes voor haar nieuwste album uit. Na de eerdere singles ‘Houdini’ en ‘Training Season’ is het vandaag tijd voor ‘Illusion’, de derde onlangs uitgebrachte single van Dua Lipa. Het zijn opwarmertjes voor haar derde album Radical Optimism. Inmiddels is ook de albumhoes uit, waar de zangeres in het water zich vlak naast een haai begeeft.

‘Illusion’

“Don’t you know I could do this dance all night?”, vraagt Dua Lipa vlak voor het refrein van ‘Illusion’. Het nummer is net zoals de eerder uitgebrachte muzikale confetti een perfect geproduceerd popnummer. En dansen kan de zangeres zeker, eerder deze week plaatste Dua Lipa op X, samen met al haar achtergronddansers, een repetitiefilmpje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De videoclip van ‘Illusion’ is een visuele traktatie op zichzelf. Rondom duik- en springplanken en in het water is de zangeres te zien met tientallen dansers en danseressen. En met de mierzoete vocals van Dua Lipa erbij is dit voor velen fans de mogelijke “song of the summer”.

3FM Megahit

Dua Lipa scoort met ‘Illusion’ haar vijfde solo 3FM Megahit. En nu we nog maar twee weekjes verwijderd zijn van haar derde studioalbum is het aftellen echt begonnen! Je hoort ‘Illusion’ deze week extra vaak op 3FM!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie