3FM nieuws

Deze creatieve acties worden er georganiseerd voor 3FM Serious Request: Lifeline!

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze creatieve acties worden er georganiseerd voor 3FM Serious Request: Lifeline!

Nachtenlang gamen, een kerstmaaltijd bereiden voor de hele wijk, 24 uur lang sporten, heel Nederland komt in actie om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request: Lifeline! Van Limburg tot Groningen, en van Zeeland tot Vlieland worden er ludieke en creatieve acties georganiseerd om geld in te zamelen. Wil jij ook een actie organiseren maar je hebt nog geen inspiratie? Hier een paar creatieve acties!

MASSEREN EN DONEREN

Iedereen ervaart stress in december. Je moet allerlei cadeau's halen, dineren met je schoonfamilie tijdens kerst en je mag ondertussen vijf gedichten in elkaar flansen. Tijd om te ontspannen dus! Vanaf €5,- per 15 minuten kan jij al genieten van een heerlijke massage die door fysiotherapeuten in opleiding gegeven wordt. Ben jij aan wat ontspanning toe? Kom dan naar in de week van 10 december naar het Eyssoniusplein in Groningen. De hele actie check je hier!

DE DIJKERNACHT

Hoe tof is het om in de nacht door school te flaneren en daar de boel op stelten te zetten? Heel leuk, dat moet de scholengemeenschap De Dijk in Medemblik gedacht hebben bij het opzetten van deze actie. Van donderdag 20 tot vrijdag 21 december blijft de school 24 uur lang open met als doel om geld op te halen voor 3FM Serious Request: Lifeline. Deze tijd wordt goed benut, want er staan allerlei activiteiten op de planning. Zo is er een fotoshoot voor ouders en hun kinderen, een zaalvoetbaltoernooi en wordt er een bingo voor ouderen georganiseerd. Voor ieder wat wils dus. Wil je meer informatie of wil je de actie steunen? Neem dan hier even een kijkje!

FLUITKETELSCHUIVEN

Ja, je leest het goed. Fluitketelschuiven is curling met een knipoog. Begeef je 22 december of 29 december op glad ijs tijdens het fluitketelschuiftoernooi bij Winter Village in Oisterwijk. Met een team van 4 - 6 personen geef je je op en betaal je inschrijfgeld, dat volledig naar 3FM Serious Request: Lifeline gaat! Ooit al eens fluitketelschuifkampioen willen worden? Dan is dit je kans. Check alle informatie over deze actie hier!

3FM SERIOUS REQUEST: LIFELINE

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de week voor kerst (18-24 december) lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen voor een van de doelen, klik dan hier!

KOM IN ACTIE

Als jij je actie aanmeldt via 3FM.nl/kominactie is er een kans dat een van de dj-teams jouw kant op komt. Door een tof event te organiseren maak je jouw actie, dorp of stad dus onderdeel van de Lifeline!

Ster advertentie
Ster advertentie