3FM Serious Request

Melanie Ryan haalt €17.500,- op en maakt muzikaal debuut in het Glazen Huis

foto: 3fmfoto: 3fm
  1. Nieuwschevron right
  2. Melanie Ryan haalt €17.500,- op en maakt muzikaal debuut in het Glazen Huis

Tijdens 3FM Serious Request maakten 5 artiesten hun debuut in één minuut op de radio. Daarna was het aan de luisteraar om te bepalen wie er langs mocht komen om in het Glazen Huis te spelen door te doneren voor hun favoriete artiest. Het meeste geld werd opgehaald door Melanie Ryan. De heldin haalde meer dan 17,5 duizend euro op voor Stichting ALS Nederland met haar debuut in één minuut.

Melanie Ryan in het Glazen Huis

Melanie Ryan is een singer-songwriter uit IJsselstein. Al vanaf jongs af aan is ze bezig met zingen en schrijft ze haar eigen liedjes, zichzelf begeleidend op gitaar, ukulele en piano. Ze kwam er al vroeg achter dat het schrijven van muziek voor haar de beste manier is om haar verhaal te vertellen. Haar nummers gaan daarom vaak over haar “roots” en over de liefde.

Quote

"Melanie Ryan is een naam om te onthouden!”

Sophie

Sophie is onder de indruk

Het liedje dat Melanie in Het Glazen Huis speelt gaat over wat voor haar het allerbelangrijkste is. “Dat zijn mijn vrienden en familie. Ik ben dankbaar dat ik deze mooie mensen om mij heen heb om mooie avonturen mee te kunnen delen.”

Met haar intieme optreden kreeg ze het hele plein stil en het publiek toverde overal lampjes vandaan. Sophie vindt dat ze het fantastisch heeft gedaan: “Alles wat ik wil is hier in het Glazen Huis nu, want Melanie wat heb jij een prachtige stem! Alles klopt, je hebt mooi gitaar gespeeld en pakte die camera als een superster. Melanie Ryan is een naam om te onthouden!”

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie