3FM Serious Request

ALS-revalidatiecentrum komt samen met FC Twente in actie tegen ALS

foto: Revalidatiecentrum Roessingh
  1. Nieuwschevron right
  2. ALS-revalidatiecentrum komt samen met FC Twente in actie tegen ALS

Revalidatiecentrum Roessingh komt samen met FC Twente zaterdag 25 november tijdens FC Twente - PSV in actie voor 3FM Serious Request en Stichting ALS Nederland. Naast de artsen en behandelaren van het ALS-team van Roessingh, is ook oud-FC Twente-speler Kick van der Vall initiatiefnemer. Hij weet als geen ander wat de impact van de slopende ziekte is vanwege zijn dochter Aimee, zij heeft namelijk ALS.

FC Twente - PSV

Tijdens de wedstrijd FC Twente - PSV op 25 november wordt er aandacht besteed aan de actie door middel van een video die is gemaakt door het revalidatiecentrum in samenwerking met de voetbalclub. Geld wordt ingezameld door middel van collectes, maar ook als je niet bij de wedstrijd bent kan je natuurlijk de actie steunen:

Steun deze actie

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Quote

Besef dat de meeste mensen nog nooit bij een dokter zijn geweest, maar krijgen wel per direct een doodsvonnis. Gemiddeld zijn ze na drie jaar dood, omdat er nog steeds geen medicijn is.

Reinout van Vliet, Revalidatiearts Roessingh

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken. Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie

Ster advertentie
Ster advertentie