Meer NPO
STER Advertentie

The Elementary Penguins Spring Tour 2015

Donderdag 8 januari 2015 - 14:00 uur

3FM Serious Talent The Elementary Penguins gaat op tour! Benieuwd welke zalen zij aandoen? Check 't hier.

De band heeft meerdere verrassingen in petto voor 2015. Zo releasen zij een nieuwe single, doen zij een tourtje en staan ze op zaterdag 10 januari bij Frank van der Lende in That's Live!

Nieuwe single

De heren hebben een nieuwe single 'Dance Floor' die op woensdag 14 januari verschijnt. Deze is afkomstig van het debuutalbum Weekend Transition dat in november 2014 uitkwam. Feitje: drie jaar geleden werd de band met de demoversie van 'Dance Floor' verkozen tot 3FM Serious Talent. Nu is de track in een dik fresh jasje gestoken, klaar om 2015 in te luiden!

Tour

Eerder werd de band al getipt door Spotify als één van de talenten van 2015. Dat wisten wij natuurlijk allaaang. Met hun debuutalbum en de nieuwe single out-in-the-open zijn ze klaar om Nederland te veroveren. En hoe kan dat anders dan met een leuk tourtje! Zie hieronder welke zalen zij aandoen:

The Elementary Penguins in That's Live bijwonen?

Frank van der Lende presenteert zaterdag 10 januari voor de tweede keer That's Live. En hierbij wordt hij muzikaal bijgestaan door 3FM Serious Talent The Elementary Penguins! Wil jij daar bij zijn? Meld je hier aan.

The Elementary Penguins - 'Magic'

Luister zaterdag 10 januari tussen 18:00 uur en 20:00 uur naar The Elementary Penguins live in That's Live. 

>> Check de site van That's Live

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM