3FM nieuws

Linkin Park komt terug met een vrouwelijke zangeres

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Linkin Park komt terug met een vrouwelijke zangeres

Je leest het goed! De Amerikaanse band zou wel eens terug kunnen keren. En in plaats van een mannelijke vervanger te zoeken voor overleden frontman Chester Bennington, gaat de band door met een vrouw. Althans, als je de geruchten mag geloven.

Zekere voor het onzekere

De eerste woorden rondom de terugkeer van de band komt van Orgy frontman Jay Gordon. In een interview met radiostation KCAL 96.7 Rocks! brengt hij de geruchten voor het eerst ten gehore. “Je moet me hier vooral niet op quoten,” zegt Jay direct na de uitspraak.

Het is vooralsnog niet duidelijk of dit waar is, en als het wel zo is, wie de zangeres daadwerkelijk zou zijn. Maar het lijkt een slimme zet van de band om het over een andere boeg te gooien. “Het wordt lastig zonder Chester [Bennington], (…) maar misschien proberen ze zo door te gaan, dat moet wel interessant worden!” deelt Jay er nog bij.

Nieuwe muziek

Overigens heeft Linkin Park het afgelopen jaar niet stilgezeten. Zo brengt de band eens in de zoveel tijd een oude, unreleased track uit waar Chester nog op te horen is. Hiermee stellen ze al hun fans tevreden, maar weten ze vooral ook de overheersing van hun eerdere albums goed vast te houden. De nummers ‘Lost’ en ‘Friendly Fire’ zijn enorm goed ontvangen, en een troost voor fans van de band na de vroege dood van de frontman.

Hoe de nieuwe muziek met de mogelijke nieuwe zangeres klinkt, en wanneer deze te horen is, blijft tot dusver onbekend, maar als er nu al geruchten rondvliegen onder muzikanten zal Linkin Park waarschijnlijk bezig zijn met opnemen. Vingers gekruist dat je in 2024 nog kunt genieten van nieuwe nummers! Want een ding is zeker: we want more!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie