3FM Megahit

Linkin Park pakt 3FM Megahit met 'Lost'

foto: Cover Linkin Park
  1. Nieuwschevron right
  2. Linkin Park pakt 3FM Megahit met 'Lost'

Speciaal voor het 20-jarige jubileum van hun best verkochte album, deelde Linkin Park vorige maand een niet eerder uitgebrachte track met de wereld. Het nummer 'Lost' werd geproduceerd ten tijde van dat album, Meteora, en heeft een bijzondere lading. Deze uitzonderlijke track scoort de 3FM Megahit en zal je daarom extra vaak horen bij 3FM deze week.

'Lost'

Na een lange stilte van de Amerikaanse rockband, kun je nu genieten van een nummer dat lang op de plank heeft gelegen. Dat er al een tijd geen muziek is verschenen van Linkin Park, komt doordat de band een pauze van onbepaalde tijd heeft ingelast nadat frontman Chester Bennington een einde aan zijn leven maakte in 2017. Daarom is de release van 'Lost' extra speciaal. Zo'n 20 jaar geleden maakte Linkin Park de track, waarop Chester de emotionele lyrics zingt. Om het succes van Meteora te eren en de frontman te herdenken, is 'Lost' in februari uitgebracht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Linkin Park

De Amerikaanse rockband brak door in 2000 met hun debuutalbum Hybrid Theory en één van hun bekendste hits is 'In The End', die onlangs ook de top 10 van de 3FM Zeroes Top 1003 behaalde. De bandleden laten weten dat er nog geen plan is om weer met elkaar de studio in te duiken of een tour in te plannen, dus nieuwe muziek kun je van de band nog niet verwachten. Voor nu kun je gelukkig genieten van 3FM Megahit 'Lost'.

Ster advertentie
Ster advertentie