3FM Serious Request

Frans Duijts in het Glazen Huis

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Frans Duijts in het Glazen Huis

Als Frans Duijts langskomt, weet je gelijk dat het totale chaos gaat worden. Vandaag bewees hij dat nog even dubbel en dwars met z'n optreden van zijn nummer met Donnie, 'Frans Duits', lekker makkelijk!

Tijgerdrank

Frans legt dit jaar wat geld in om het nummer 'Eye Of The Tiger' te horen. Dit heeft twee redenen: niet alleen is het volgend jaar het jaar van de tijger, maar Frans is ook al een paar jaar bezig met geld ophalen voor de tijgers! Samen met een hele hoop dierentuinen door heel Nederland verkoopt hij tijgerdrank, en dat geld gaat dan weer naar het redden van de tijgers.

Luister het interview en kijk het optreden hieronder terug!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie