3FM Serious Request

3FM-dj Eva's racepak met handtekening van Max Verstappen geveild voor 1.002 euro

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Eva's racepak met handtekening van Max Verstappen geveild voor 1.002 euro

3FM-dj Eva Korreman belde in, met een speciale mededeling. Haar bijdrage aan 3FM Serious Request komt dit jaar in de vorm van een racepak. En niet zomaar eentje. Het pak, gesigneerd door Max Verstappen, leverde in no time 1.002 euro op.

Een officieel racepak, waarmee je mag meedoen aan wedstrijden, gesigneerd door Max Verstappen. Eva: "Op de Jumbo racedagen reed ik zelf ook mee, in een Citroën hoor, maar Max was daar ook. Het duurde drie wijntjes voordat ik het durfde te vragen, maar uiteindelijk heeft hij zijn handtekening op mijn racepak gezet."

Eva begint bescheiden met een openingsbod van tweehonderd euro, maar daar steken 3FM-dj's Frank en Rob een stokje voor. "Hoger! Vijfhonderd euro! Dit is niet zomaar een racepak. Hij was van Eva Korreman én het is gesigneerd door Max Verstappen, onze wereldkampioen. Dit is veel meer waard!"

Eerste bod: achthonderd euro

De dj's hebben de waarde nog onderschat, binnen een paar seconden biedt Henk achthonderd euro. De spanning stijgt.

3FM-dj Rob loodst ons door de veiling heen. Terwijl de klok aftikt blijven de biedingen binnenstromen.

"Duizend geboden door Wouter, 1001 door Henk, dit wordt spannend... Ik heb de hamer in mijn hand, is het pak voor Henk of voor Wouter? 1002 voor Wouter, eenmaal andermaal... Verkocht! 1002 euro voor het racepak met de handtekening van Max Verstappen!"

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie