3FM Serious Request

Maak kans op een schilderij gemaakt door de Glazen Huis-gasten!

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Maak kans op een schilderij gemaakt door de Glazen Huis-gasten!

Altijd al een schilderij gemaakt door o.a. Froukje, Typhoon en Roxeanne Hazes aan je muur willen hebben? Dit is je kans!

De lijst met gasten die dit jaar in het Glazen Huis zijn langsgekomen wordt steeds langer. Een groot deel van die gasten heeft nu hun schildertalent in de strijd gezet voor dit unieke doek. Denk bijvoorbeeld aan Blanks, Jeangu Macrooy, MEAU, Stefano Keizers, Henny Huisman en vele anderen! Ze hebben niet alleen een boom aan het canvas toegevoegd, maar deze daarna ook nog eens gesigneerd! Al vanaf vijf euro maak jij kans op dit schilderij.

Zo maak je kans

De stappen die je moet volgen zijn heel simpel:

  1. Doneer minstens 5 euro via deze link. Hoe meer lootjes, hoe meer kans!
  2. Vul na je donatie het formulier hieronder in om kans te maken.
  3. Misschien kom jij op 24 december wel als winnaar uit de bus!

LET OP: Om mee te kunnen doen aan de loting is het belangrijk dat je zowel bij je donatie als bij onderstaand formulier je voor- en achternaam invult. Meedoen kan tot 24 december, 17 uur.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie