3FM Serious Request

Rik van de Westelaken veilt 'Wie is de Mol'-item in Glazen Huis

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Rik van de Westelaken veilt 'Wie is de Mol'-item in Glazen Huis

Wie is de Mol presentator Rik van de Westelaken kwam op bezoek in het Glazen Huis. Hij bracht een bijzonder veilingitem mee. Zou dit de eerste hint zijn van seizoen 2022?

Het bezoekje begint goed. Voor tien euro uit de portemonnee van 3FM-dj Rob Jansen presenteert Rik het NOS op 3 journaal.

Rik van de Westelaken leest het nieuws

Molloten opgelet! Is dit de eerste WIDM hint van seizoen 2022?

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol speelt zich af in Albanië. Voor de veiling in het Glazen huis nam Rik een item mee uit het nieuwe seizoen.
Wat precies? Check het in de video hieronder:

Rik brengt

Ook een Wie is de Mol item winnen?

Had jij dolgraag dat Wie is de Mol item gewild maar was je niet aan het luisteren tijdens de veiling? Niet getreurd! Er is nog een WIDM-item in omloop voor 3FM Serious Request.

Oud kandidaat Merel Westrik veilt haar zwarte smoking die ze aanhad bij de WIDM-finale in 2019. Meer weten? Kijk op 3FM.nl/Merel

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie