3FM Serious Request

Sophie covert 'Alles Is Gezegend' voor luisteraar met tumor

  1. Nieuwschevron right
  2. Sophie covert 'Alles Is Gezegend' voor luisteraar met tumor

Luisteraar Yasmin en haar Egbert hebben een emotionele en bijzondere dag. Yasmin is namelijk ziek, ze heeft een tumor en wordt binnenkort geopereerd. Daarom gaat ze vandaag trouwen met Egbert. Het paar heeft een bijzondere wens... Een optreden van onze 3FM-dj Sophie Hijlkema!

Jasmijn en Egbert zijn fan van Sophie, omdat ze ook uit Friesland komt en enorm goed kan zingen. Ze hebben er honderd euro voor over. Sophie heeft 'Alles is Gezegend' van Typhoon voorbereid, omdat ze weet dat Yasmin en Egbert fan zijn van zijn muziek. Het is voor het stel, maar ook voor Sophie, een emotioneel moment.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie