3FM Serious Request

Je kunt vanaf NU bellen met een van de dj's van The Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. Je kunt vanaf NU bellen met een van de dj's van The Lifeline

Een plaat aanvragen voor 3FM Serious Requst: The Lifeline is natuurlijk al hartstikke leuk, maar dat wordt vanaf nu alleen nog maar beter. De kans is namelijk groot dat als je een nummer aanvraagt via 0909-1336, dat je zomaar een van de dj's aan de lijn krijgt!

Heb jij altijd al een keer Frank, Eva, Rob, Wijnand, Sander of Sophie willen spreken? Heb je een prangende vraag die je MOET stellen of wil je ze een hart onder de riem steken? Dan kan dat vanaf nu via het telefoonnummer 09090-1336, mits je ook een plaat aanvraagt natuurlijk. Uiteraard kun je je platen ook gewoon via de website blijven aanvragen, maar onthoud: een beller is sneller!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie