3FM Serious Request

Sameena heeft haar streefbedrag van €10.000 euro behaald!

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Sameena heeft haar streefbedrag van €10.000 euro behaald!

Ge-wel-dig nieuws! Vanochtend kreeg Sameena bij Frank en Eva te horen dat ze haar streefbedrag van €10.000 euro heeft behaald. Voor 3FM Serious Request: The Lifeline loopt Sameena een zesdaagse ultrarun van 500 kilometer.

Streefbedrag €10.000 euro

Het kost Sameena bloed, zweet en verkrampte voeten. Maar, vanochtend kreeg ze van Frank en Eva te horen dat ze haar streefbedrag van €10.000 euro heeft behaald! "Dat is geweldig!" zegt Sameena. "En dankzij de luisteraars natuurlijk. Ik krijg super veel mooie appjes en berichtjes binnen via Facebook en Instagram. Dat helpt enorm!" Bij het fragment hieronder:

ZESDAAGSE ULTRARUN

Sameena is niet geheel onbekend met zo'n lange marathon. Eerder heeft ze namelijk al getraind voor de Spartathlon, een run van Athene naar Sparta. De run is afgelast, maar anders zou Sameena 246km lopen binnen 32 uur. Voor 3FM Serious Request: The Lifeline loopt Sameena een zesdaagse ultrarun van 500 kilometer. En deze topper is al over de 300 kilometer heen! Klik hier om te doneren voor de actie van Sameena.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie