3FM Serious Request

Laura (14) geeft groen hartje aan ernstig zieke moeder

  1. Nieuwschevron right
  2. Laura (14) geeft groen hartje aan ernstig zieke moeder

De familie van Laura (14) heeft een moeilijk jaar achter de rug. De moeder van Laura werd na een hectische periode van werken in een verzorgingstehuis ernstig ziek. Nu is ze zelf extra vatbaar voor het coronavirus, maar desondanks alle ellende blijft ze altijd positief en dat is voor haar dochter reden genoeg om haar het groene hartje toe te delen.

Timur ging op pad om het groene hartje uit te reiken, maar niet voordat Laura een emotionele brief voordroeg:

"Lieve, mama tsjongejonge. Wat was 2020 een moeilijk jaar voor ons. Je moest al die demente mensen uitleggen waarom hun familie niet langs mocht komen. Het jaar werd er niet beter op toen papa ziek werd. Hij kreeg een tumor. Maar 2020 was toen nog niet voorbij; in augustus kregen we het vervelende nieuws dat je borstkanker hebt. Sindsdien heb je elke week chemo's. En toch ben je na alles nog zo positief. Dus aangezien jij ons zonnetje in huis bent, willen we jou in het zonnetje zetten."

GROENE HARTJES

Heeft jouw buurvrouw boodschappen voor jou gedaan toen je in quarantaine zat, of kookte een vriendin een bordje extra toen jij je belabberd voelde, of bood iemand anders veel steun tijdens een zware tijd? Laat van je horen en wie weet komen wij tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline langs om een 'Groen Hart' uit te reiken. Je kunt via deze link iemand opgeven.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie