3FM Serious Request

Mohamed komt in actie voor de zorg

  1. Nieuwschevron right
  2. Mohamed komt in actie voor de zorg

"Stel je voor dat één druk op de knop genoeg was om alle problemen in de zorg direct op te lossen."

Met deze woorden begint Mohamed zijn Kom In Actie-pagina. Helaas is het niet zo makkelijk, maar met actievoerders zoals Mohamed zetten we gelukkig wel een stap in de goede richting.

Ik waardeer de zorg

Mohamed heeft het platform ikwaardeerdezorg.nl opgericht om de focus te leggen op meer waardering en meer geld voor de zorg. Want de druk in de zorg is ontzettend hoog. Professionals en hulpverleners draaien al maanden overuren en zetten alles op alles om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Dat is heel erg zwaar, daarom is ook Mohamed in actie gekomen.

Je kunt Mohamed zijn actie steunen via deze pagina, of ga naar ikwaardeerdezorg.nl en steun de zorg door het kopen van een mondkapje of armbandje - waarvan een deel van de opbrengst naar Het Rode Kruis gaat.

Kom ook in actie

Ook jij kunt nog steeds je steentje bijdragen. Kom in actie en help de helpers - iedere euro is welkom!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie