3FM Serious Request

Dit was de vierde nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de vierde nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline

Muzikale hoogstandjes tijdens deze vierde nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline.

De nacht begint met Sander en Sophie. Zij krijgen bezoek van de muzikale duizendpoot MINKA. Zij steelt de show met twee tracks en staat haar gitaar af aan Sander Hoogendoorn. Frank en Eva nemen het stokje over. De twee brengen kruipend, hoepelend en vallend de nacht door.

Minka steelt de show met twee tracks

De zangeres bezoekt de show van Sander en Sophie en speelt haar track 'Wandelen Wandelen (Whoop!)' Deze track liet ze eerder deze maand al horen in de 3FM Live Box. Nu doet ze het nog een keer, maar dan vanaf een unieke locatie.

Sorry not sorry

De band Nothing But Thieves is geliefd bij veel 3FM-luisteraars. De rockers speelden twee jaar geleden de pannen van het dak tijdens de 3FM Exclusive van de band. MINKA weet wel raad met de track 'Sorry' en geeft er een geheel eigen draai aan. Kijk en vergelijk!

Showponies frank en eva maken er een circus van

De vermoeidheid begint er in te sluipen bij Frank en Eva. Maar saai is het nooit bij het dj-koppel. De twee brengen kruipend, hoepelend en vallend de nacht door.

Hoe gaat het met hardloopster sameena?

Vroeg in de ochtend babbelen ze met hardloopster Saneena. Zij loopt 500(!) kilometer voor het Rode Kruis. Hoe gaat het nu met haar? Frank en Eva schudden haar wakker met positief nieuws!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie