3FM Serious Request

Verpleegkundige Meri doet emotionele oproep aan heel Nederland

  1. Nieuwschevron right
  2. Verpleegkundige Meri doet emotionele oproep aan heel Nederland

Rob en Wijnand kregen midden in hun uitzending een pushbericht van de NOS met het nieuws dat alle planbare reguliere ziekenhuiszorg gestaakt is vanwege de coronadrukte. Het moment daarna ging Jorien met Danique op pad om een groen hartje te brengen naar haar moeder Meri, die als verpleegkundige werkt.

Meri vertelt Jorien dat de drukte in het ziekenhuis toeneemt en dat zij en haar collega's het nu tijdens de tweede golf zwaarder hebben dan tijdens de eerste. Meri wil ook een oproep doen aan alle Nederlanders betreft oud en nieuw.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie