3FM Serious Request

Sophie leidt je rond op het terrein van 3FM Serious Request: The Lifeline!

  1. Nieuwschevron right
  2. Sophie leidt je rond op het terrein van 3FM Serious Request: The Lifeline!

Hoe ziet dat er eigenlijk allemaal uit in die hangar? Waar slapen de dj's? Werken er ook nog andere mensen? Sophie laat het je allemaal in deze rondleiding zien!

Dit jaar komt 3FM met 3FM Serious Request: The Lifeline in actie voor het Rode Kruis, dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. In de week voor kerst gaan drie dj-teams in lockdown vanuit Vliegveld Twenthe om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Daar verblijven ze in een hangar, dat is een soort grote loods. Sophie neemt je mee in de wereld van The Lifeline!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie