3FM Serious Request

Shinen in het 'Wie is de Mol'-finale pak van Merel Westrik? Loot mee voor 10 euro!

foto: Foto: Nathan Reindsfoto: Foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Shinen in het 'Wie is de Mol'-finale pak van Merel Westrik? Loot mee voor 10 euro!

Merel Westrik was te gast in het Glazen Huis om met Jorien over het doel van Serious Request te praten. Als actie verloot de televisiepresentatrice vijf pakken die ze droeg tijdens belangrijke televisiemomenten. Steel jij straks de show in haar zwarte smoking van de Wie is de Mol finale?

Als Wereld Natuur Fonds ambassadeur gaat het doel van 3FM Serious Request van dit jaar Merel aan het hart. Samen met Jorien sprak ze over het doel en haar actie. Kijk de video hier:

Video niet beschikbaar

Win één van Merels pakken

Voor tien euro kun jij de eigenaar worden van één van Merels prachtige pakken. Er zijn vijf verschillende pakken waar jij kans op kan maken:

1. Een zwarte smoking van de 'Wie is de Mol?'-finale
2. Een rood pak van RTL-nieuws
3. Een knalroze pak van de Gouden Televizier-Ring
4. Een lichtgrijs pak van Ladies Night
5. Een pak naar keuze uit haar kast

Merel in één van de pakken die ze verloot

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe werkt het?

Voor een donatie van tien euro koop je een lot. Je geeft in de beschrijving aan voor welke je wil gaan en je dingt mee naar die pakken. Je mag zo vaak meedoen als je wil. Hoe meer lootjes je koopt, hoe groter de kans dat je de loting wint!

Meedoen met de loting? Ga naar 3FM.nl/Merel

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie