3FM Serious Request

3FM-dj Rob gaat los op Guus Meeuwis tijdens Jorien Karaokemachien

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Rob gaat los op Guus Meeuwis tijdens Jorien Karaokemachien

Joriens Karaokemachien was weer een groot succes. Van negen tot tien 's avonds hebben 3FM-dj's Jorien en Rob een feestje gebouwd in het Glazen Huis. 'Het Is Een Nacht' kon niet ontbreken en Rob gaf een spetterend optreden.

'Het Is Een Nacht'

Voor vijf euro heeft een luisteraar 'Het Is Een Nacht' aangevraagd, het perfecte nummer voor Rob, vindt 3FM-dj Jorien. "Rob, jij kunt dit nummer wel waarderen denk ik. Jij bent dan wel geen Brabander, maar wel een soort surrogaat-Brabander, toch?"

Rob laat zijn bril een beetje zakken, doet een sjaaltje om en pakt zijn plastic gitaar erbij. Luister en geniet!

Het Glazen Huis is terug!

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Doneer

Kom In Actie

Vraag een plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie