3FM Serious Request

3FM-dj Rob gaat los op Guus Meeuwis tijdens Jorien Karaokemachien

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Rob gaat los op Guus Meeuwis tijdens Jorien Karaokemachien

Joriens Karaokemachien was weer een groot succes. Van negen tot tien 's avonds hebben 3FM-dj's Jorien en Rob een feestje gebouwd in het Glazen Huis. 'Het Is Een Nacht' kon niet ontbreken en Rob gaf een spetterend optreden.

'Het Is Een Nacht'

Voor vijf euro heeft een luisteraar 'Het Is Een Nacht' aangevraagd, het perfecte nummer voor Rob, vindt 3FM-dj Jorien. "Rob, jij kunt dit nummer wel waarderen denk ik. Jij bent dan wel geen Brabander, maar wel een soort surrogaat-Brabander, toch?"

Rob laat zijn bril een beetje zakken, doet een sjaaltje om en pakt zijn plastic gitaar erbij. Luister en geniet!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie