3FM Serious Request

Wat doet die hitte eigenlijk met de 3FM-dj's? Erik Schreder legt het uit

foto: Foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Wat doet die hitte eigenlijk met de 3FM-dj's? Erik Schreder legt het uit

Hoogleraar Neuropsychologie Erik Scherder kwam langs in het Glazen Huis. 3FM-dj Rob Janssen wilde natuurlijk meteen weten wat de hitte in de studio precies voor zijn brein betekent.

Net als de aarde warmt het Glazen Huis dit jaar op. Met temperaturen rond de 30 °C is het echt niet altijd lekker vertoeven voor de 3FM-dj's. Door hard te dansen op de dansvloer in het Glazen Huis kunnen ze de temperatuur zelf naar beneden krijgen.

Wat doen die hoge temperaturen eigenlijk de 3FM-dj's? Rob vroeg het aan Erik Schreder:

Erik Schreder over de hitte in het Glazen Huis

Video niet beschikbaar

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie