3FM Serious Request

3FM-dj's ketenen bomen vast aan kantoor Shell

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj's ketenen bomen vast aan kantoor Shell

Al de hele week planten de nacht-dj's bomen op jouw verzoek. Op de laatste avond van 3FM Serious Request was de gevraagde locatie: het Shell kantoor. Naast zo'n groot kantoor kun je natuurlijk niet maar één klein boompje zetten...

Niet een gemakkelijk klusje

Een groep nacht-dj's gaat op pad met maar liefst veertien bomen. Er lopen twee bewakers langs het oude hoofdkantoor van de oliegigant, niet een gemakkelijk klusje dus. Hoe ze uiteindelijk de bomen weten vast te ketenen zie je hier:

Bedrag verdubbelen

Mocht de grootvervuiler de bomen verwijderd willen hebben heeft Frank wel een idee: "Als ze het eindbedrag van Serious Request verdubbelen komen jullie ze wel losketenen". Prima oplossing!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie