3FM Serious Request

De laatste tussenstand van 3FM Serious Request: €1.453.889,-

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. De laatste tussenstand van 3FM Serious Request: €1.453.889,-

Het is vandaag de laatste dag van 3FM Serious Request! Daarmee is het tijd voor de laatste tussenstand voordat we richting de eindstand gaan over een paar uur. De teller staat op dit moment op het prachtige bedrag van €1.453.889. Dit is je állerlaatste kans om te doneren. Zet je in het voor het Wereld Natuur Fonds en de toekomst van onze aarde: doneer nu en gooi nog er nog een schepje bovenop. We kunnen dit alleen samen!

Vanaf 16.45 uur wordt de eindstand ook live op NPO 1 bekendgemaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie