3FM Serious Request

Julius (3) raadde dieren in Naturalis en dat leverde een poepig gesprek op met 3FM-dj Frank

foto: Bullet-ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Julius (3) raadde dieren in Naturalis en dat leverde een poepig gesprek op met 3FM-dj Frank

Julius (3) wilde graag zijn steentje bijdragen aan het WWF. Hij heeft met zijn oma samen een half uur lang dieren geraden in Naturalis. Vandaag kwam hij langs in het Glazen Huis om te vertellen hoe het is gegaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat een poepie

Julius kwam met zijn ouders langs bij de brievenbus van het Glazen Huis. Op 3,5 jarige leeftijd kent hij wonderbaarlijk veel verschillende soorten. Frank had een goed gesprek met de dierenliefhebber. Zijn lievelingsdieren? "Olifant, zebra en poep." Hoeveel dieren hij goed heeft geraden in Naturalis? "Poep." Of hij blij is met het opgehaalde bedrag? "Poep."

Met oma naar Naturalis

Afgelopen week heeft Julius samen met zijn oma 35 verschillende dieren geraden via een virtuele toer in Naturalis. Mensen konden hem steunen door geld te doneren aan zijn Kom In Actie. Het doel was 100 euro. In totaal is er uiteindelijk 1055 euro opgehaald. Helemaal poep dus.

Bekijk het hele fragment hier:

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie