3FM Serious Request

Selah Sue te gast in het Glazen Huis: “Ik wil heel graag weer in Nederland spelen”

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Selah Sue te gast in het Glazen Huis: “Ik wil heel graag weer in Nederland spelen”

Nieuwe muziek van Selah Sue! De Belgische zangeres en songwriter komt volgend jaar met een album en dat is goed nieuws. Tijdens 3FM Serious Request komt ze alvast langs om een liedje van dat nieuwe album live te spelen.

Zo’n tien jaar geleden leerden we Selah Sue voor het eerst kennen, toen haar eerste hit ‘Raggamuffin’ uitkwam. 3FM-dj Jorien Renkema vertelt tijdens Selah Sue’s bezoek aan het Glazen Huis dat ze daar nog mooie herinneringen aan heeft: “Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik jou voor het eerst op tv zag tijdens Pinkpop 2010, kan dat kloppen? Ik was toen zo onder de indruk. Ik dacht: wauw, dit is zo vet!”

In 2022 komt Selah Sue terug met meer nieuwe muziek. Komt daar dan ook een tour bij kijken? “Volgend jaar maart komt mijn plaat uit, dan wil ik heel graag weer in Nederland spelen!” Ze begint alvast in het Glazen Huis, met een akoestische versie van haar hit 'Raggamuffin' en alvast een liedje van die nieuwe plaat: 'Hurry’.

Aandachtsgeilheid

“’Hurry’ gaat over de nood aan bevestiging en aandacht, zeker nu we daar door social media heel gevoelig voor zijn. Dat heeft ook een keerzijde, natuurlijk. Het is een beetje het gevecht tussen de aandachtsgeilheid in mij en de kritische, die beseft dat dat allemaal maar oppervlakkig is.”

De livesessie van Selah Sue vind je zo snel mogelijk op deze pagina. Het interview met Jorien kun je nu alvast kijken.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie