3FM Serious Request

Dit was de laatste nacht van 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de laatste nacht van 3FM Serious Request

Het was alweer de laatste nacht van 3FM Serious Request en natuurlijk zat deze weer vol met leuke momenten. Linde Schöne kwam langs en gaf ons exclusief nieuws over haar nieuwe muziek, Joël Broekaert en Peter Kwint schoven aan bij Frank en oh wat was het gezellig bij de brievenbus.

De veiling battle voor de gesigneerde koffer

Misschien dat je het oranje koffertje al voorbij hebt zien komen deze week. Het koffertje dat al heel de week wordt gesigneerd door de gasten die langskomen bij het Glazen Huis. Vannacht was het moment dat deze werd geveild en luisteraars Paul en Martijn hadden beide ontzettend veel over voor deze koffer! Na een lange battle tussen de twee, won Martijn de veiling met een donatie van 650 euro!

Muzieknieuws van Linde Schöne

Oud-3FM Talent Linde Schöne schoof vannacht aan bij Jorien en gaf ons exclusief nieuws over haar nieuwe muziek. Haar nieuwe album genaamd 'Teugels' komt volgens Linde ergens in de helft van 2021 uit! Hieronder vertelt ze waar deze naam vandaan komt.

Een serenade door de brievenbus

Het is natuurlijk elke dag gezellig bij de brievenbus, maar vannacht maakten Julian en Rowan het extra gezellig met hun muzikale kunsten. Naast een mooie donatie kregen Jorien, Linde en Frank een serenade van deze twee. Als kers op de taart gaf Rowan ons nog een inspirerende boodschap voordat hij weer naar huis ging.

Mohammed kwam in actie!

Mohammed kwam een paar weken geleden in actie voor 3FM Serious Request door langs de deuren te collecteren. Nadat een 3FM luisteraar de deur snel dicht deed voor Mohammed, voelde ze zich schuldig en nam ze contact op met Frank in de middagshow om hem terug te vinden en alsnog een donatie bij hem te doen. Vannacht kwam Mohammed langs om Frank te updaten over de situatie en om natuurlijk zijn cheque in te leveren!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie