3FM Serious Request

Blaudzun te gast in het Glazen Huis "Ik heb mijn warmste jas mee, dat was denk ik niet de bedoeling"

foto: Bullet-ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Blaudzun te gast in het Glazen Huis "Ik heb mijn warmste jas mee, dat was denk ik niet de bedoeling"

Blaudzun was te gast in het Glazen Huis en speelde met zijn band samen twee nummers in poppodium Fluor.

Oud en vertrouwd

Met een slaapzakjas aan komt Blaudzun het glazen huis binnen. "Ik heb mijn warmste jas mee, dat was denk ik niet de bedoeling" zegt hij wanneer hij 'm zo snel mogelijk probeert uit te trekken. Het is niet de eerste keer dat hij op bezoek is in het Glazen Huis. Oud en vertrouwd noemt 3FM-dj Frank zijn bezoekje.

Eindelijk weer optreden

Ook Blaudzun was super blij om terug te zijn en vooral om weer te mogen optreden. Hij mist het live spelen met zijn band enorm en was blij dat hij nu via de radio en televisie weer een beetje het gevoel kan terughalen.

Samen met zijn band speelde hij onder andere zijn nummer 'Real Hero'.

Oei, het optreden is nog niet helemaal klaar om gezien te worden. Kom later terug om het te kijken!

Het Glazen Huis is terug!

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Doneer

Kom In Actie

Vraag een plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie