3FM Serious Request

3FM-dj Rob wordt verrast door zijn idool André van Duin in het Glazen Huis

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Rob wordt verrast door zijn idool André van Duin in het Glazen Huis

"Ik heb fucking zweethanden hier", aldus 3FM-dj Rob Janssen. Als rond kwart voor twee op maandag de deurbel in het Glazen Huis gaat, valt Robs mond volledig open en staat de tijd even stil. Niemand minder dan André van Duin, Robs levenslange idool, staat voor de deur.

Nietsvermoedend doet 3FM-dj Rob Janssen de deur open, waarna hij daar een paar seconden met zijn mond open staat te kijken en moet checken of dit wel echt is of niet. De enige echte André van Duin staat voor zijn neus om een pakketje af te leveren bij het Glazen Huis in Amersfoort, waar Rob samen met dj's Sophie Hijlkema en Barend van Deelen deze week opgesloten zit.

"Ik wilde vroeger André van Duin worden."

Van kinds af aan neemt Rob al een voorbeeld aan André van Duijn. Alles wat André deed, deed Rob ook. Van zijn liedjes opnieuw monteren tot aan de playbackshows.

Kijk het hele fragment hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een gesigneerde puzzel

Daarnaast komt Van Duijn niet alleen om Rob een hartverzakking te bezorgen, maar heeft hij ook iets meegenomen om geld mee op te halen voor Stichting het Vergeten Kind. Namelijk een gesigneerde André van Duijn puzzel, waar je nu op kunt bieden via de veilingsite!

Bied hier op de puzzel

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie